NOUGRAPATS E.I. amplia el seu servei de mudances

NOUGRAPATS Empresa d’Inserció de Càritas d’Urgell adquireix una plataforma elevadora per tal de poder donar millor servei als seus clients de mudances.

NOUGRAPATS ha apostat per millorar l’oferta del servei de mudances que fins ara s’ha donat i ha adquirit una plataforma elevadora. Les mudances es podran realitzar d’una forma més eficient i alhora, també es podrà llogar la plataforma de manera individual, com un servei més.

 

Aquesta oferta s’afegeix a les altres tres opcions de serveis que el client podia contractar: mudances, buidatge de pisos i encàrrecs.
La plataforma té una alçada real de 21 metres i és capaç de sostenir fins a 200 kg, el que aporta la possibilitat de treballar en espais reduïts i fins i tot poder introduir o extreure objectes i materials a través d’una finestra.

Grapats Mudances, és una branca dels serveis de NOUGRAPATS que, des del Grup Grapats, van ser creats per tal d’oferir una experiència real de treball a les persones en risc d’exclusió. NOUGRAPATS té contractades cinc persones del programa d’inserció laboral i té la previsió d’arribar a la contractació de fins a 8 persones amb el creixement dels seus serveis.

 

El Grup Grapats treballa perquè les persones en risc d’exclusió tinguin l’opció de ser inserides al mercat laboral ordinari des de l’acompanyament i una experiència de treball real.

Quan un client contracta qualsevol dels nostres serveis no sols aconsegueix un tracte professional sinó que a més afavoreix la creació de llocs de treball protegits.

2 comentaris de “NOUGRAPATS E.I. amplia el seu servei de mudances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies