CET GRAPATS incorpora quatre nous treballadors amb discapacitat

Malgrat les dificultats actuals, el passat mes d’agost CET GRAPATS va contractar a 4 treballadors, sumant així un total de 7 persones amb discapacitat.

CET GRAPATS és un Centre Especial de treball, promogut per Càritas d’Urgell, que ha iniciat la seva activitat durant aquest any 2020 i treballa perquè els joves amb discapacitat del territori tinguin les mateixes oportunitats que tothom al món laboral.

Per poder facilitar l’encaix laboral dels diferents perfils de les persones contractades, actualment, en el CET GRAPATS, està realitzant diferents activitats com: bugaderia, lloguer vaixelles reutilitzables, paqueteria i venda d’objectes usats.

Està previst que al finalitzar l’any actual, el CET GRAPATS, arribi ocupar a vuit treballadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies