Fontanals Golf Club, distingit com a Empresa amb Cor per Càritas d’Urgell

L’Arquebisbe d’Urgell, en qualitat de President de Càritas Diocesana d’Urgell ha volgut agrair l’esforç de l’entitat “Fontanals Golf Club” en l’organització de tornejos de golf per recaptar fons en favor de Càritas, que s’utilitzen en el suport de les famílies amb més dificultats, i que prenen relleu en la crisi actual.

Mons. Joan-Enric Vives ha lliurat aquest matí un diploma d’agraïment com a “Entitat amb Cor”, estretament vinculada a Càritas, al President del “Fontanals Golf Club”, Sr. Agustí Torelló, que anava acompanyat del gerent del club, Sr. David Borrell. L’acte, que s’ha dut a terme al Palau Episcopal, ha comptat amb la presència del Director de Càritas, Sr. Josep Casanova.

Mons. Vives ha posat en relleu la importància de fer vincles de suport i solidaritat entre les persones que formen la mateixa comunitat, una voluntat que ha manifestat reiteradament el club, a través d’activitats que fomenten la participació i el suport econòmic en favor de Càritas Urgell en els darrers anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies