Grapats cedeix 20 jocs de llit pel Pavelló Onze de Setembre de Lleida

Grapats col·labora en la renovació dels llits d’hospitalització de l’Hospital de Lleida amb la donació de vint jocs de llit que serviran per vestir els llits que han habilitat recentment.

La passada setmana el Pavelló Onze de Setembre renovava els seus llits gràcies a un seguit de donacions. Per tal de preveure la possible necessitat de posar en marxa un Pavelló Salut a Lleida. Els següents passos per a habilitar el pavelló s’aniran donant en funció de les necessitats, segons Salut.

Grapats ha volgut participar d’aquesta iniciativa i contribuir amb sets de llit complets per tal que si en un futur fos necessari, aquest pavelló estigui proveït que sigui menester.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies