Grapats higienitza 1.670 mascaretes casolanes per a la seva distribució

Grapats se suma a la iniciativa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per a la distribució de mascaretes entre els comerciants.

El passat dilluns 23 de març Grapats va procedir a la higienització de 1.670 mascaretes casolanes confeccionades per una seixantena de persones voluntàries. Es tracta d’un procés que s’anirà duent a terme mentre els voluntaris segueixin confeccionant mascaretes i es necessiti la seva higienització. Posteriorment, es distribuiran al sector del comerç, la restauració a domicili i les empreses de productes de primera necessitat, així els comerciants de la Seu d’Urgell podran estar protegits mentre duen a terme els serveis de necessitat bàsica.
Des de la bugaderia Grapats es van rentar les mascaretes amb lleixiu i a una temperatura superior a 60 graus, seguint un procés d’higiene i sense oblidar la seguretat dels treballadors de Grapats, els quals han dut a terme la tasca de bugaderia tenint en compte les mesures proposades per les autoritats: treballar amb mascareta, guants i sense oblidar les distàncies de seguretat entre uns i altres.
Es preveu la higienització d’una nova tongada aquest divendres dia 27 de març i es seguirà amb aquest procés mentre sigui menester.
Els establiments o negocis que no en disposin i en necessitin, poden posar-se en contacte amb el correu electrònic: alopez@espaiermengol.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies