L’esplai de gent Gran de la Seu d’Urgell visita Grapats

Aquest 5 de febrer 18 persones de l’esplai de gent gran de la Seu d’Urgell han visitat GRAPATS per conèixer que fem i perquè des de el nostre grup empresarial.

El grup ha pogut gaudir d’una explicació que ha fet el director Voluntari de Càritas Josep Casanova. Casanova ha parlat de la raó de ser de Grapats com s’estructura i ha fet especial èmfasi en el fet que som “una empresa amb cor” és a dir una empresa adreçada a les persones i a ajudar als més febles.

L’objectiu de la trobada ha estat el de donar a conèixer les diferents línies de negoci i recollida selectiva de roba i objectes, servei de bugaderia ecològica, lloguer de vaixelles, missatgeria sostenible i punt de recollida.

Els visitants es van mostrar especialment interessats en el tractament que donem al residu tèxtil i com posteriorment es reutilitza amb la venda en la nostra botiga.
Així doncs, han conegut en profunditat les diferents línies de negoci que oferim, al costat d’una visita guiada per les nostres instal·lacions. Al llarg del recorregut ha destacat la importància del projecte social que es duu a terme des de Grapats i com és el perfil dels treballadors que formen part d’ell. En definitiva van poder entendre i compartir en profunditat el nostre projecte i raó de ser.

A GRAPATS ens encanta explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies