Alumnes i professores de l’escola la Valira visiten Grapats

Seguint amb el nostre programa visita’ns el passat dimarts dia 28 de gener un grup de 18 alumnes de primària i les seves professores van visitar Grapats.

Els alumnes van destinar el seu dia a conèixer el funcionament de la recollida de residus al territori de l’Urgellet. I dins d’aquests recorregut, on també van visitar la mancomunitat d’escombraries de l’Urgellet, van poder conèixer el nostre projecte.

La finalitat de la visita va ser que les estudiants coneguessin no sols que passa amb el residu tèxtil quan el llences al nostre contenidor vermell, sinó també que coneguessin la nostra empresa, els nostres serveis i transmetre la idea l’economia circular, és a dir que aprenguessin a reutilitzar abans que reciclar.

Per tal d’assentar aquestes idees vam dur a terme un taller de reutilització de samarretes, en el qual els nens van aprendre que amb una samarreta que ja no utilitzes, unes estisores i ajuda d’un adult es pot donar una segona vida a aquesta peça transforma-la en una bossa de roba per fer la compra.

A GRAPATS sempre estem oberts a explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies