La vaixella reutilitzable de Grapats a la xocolatada del carrer Canonges

El dia 02 de gener veïns i comerciants del Carrer Canonges de la Seu d’Urgell organitzen una tarda de contes i xocolata.

Aquest any Grapats participa no sols com a botiguer sinó que a més per tal de no generar residus plàstics participem amb tasses de la nostra vaixella reutilitzable per tal servir la xocolata desfeta. També oferim obsequis de comerç just als que es vulguin apropar a compartir aquesta activitat amb nosaltres.

El centre històric s’ha omplert de famílies i curiosos que no han volgut perdre’s aquesta activitat tan festiva que aquest cop s’ha celebrat de la manera més eco-sostenible possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies