INTRESS visita Grapats

El passat dilluns dia 2, diversos usuaris d’INTRESS van visitar les nostres instal·lacions.
INTRESS és una organització de professionals experts en l’àmbit social que detecta necessitats, dissenya projectes amb un model d’atenció propi centrat en la persona i en la comunitat.
Seguint la seva línia d’aliança amb altres agents socials per impulsar un sistema social just i equitatiu van visitar Grapats per conèixer-nos millor.
Els usuaris es van mostrar especialment interessats en el projecte sociolaboral i les oportunitats que brindem a les persones en risc d’exclusió laboral, així com en el funcionament de la nostra bugaderia.
Així doncs, els hi vam oferir una explicació de les diferents línies de negoci que oferim, juntament amb una visita guiada per les nostres instal·lacions acabant en la nostra botiga de segona mà Encants. Vam destacar la importància del projecte social i el perfil de treballadors que hi formen part. En definitiva van poder conèixer en profunditat el nostre projecte i raó de ser.
A GRAPATS sempre estem oberts a explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies