Càritas d’Urgell i Grapats en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Amb el títol: “Per un Territori sense plàstics. Comerços verds” l’acció conjunta de Càritas d’Urgell i Grapats va recollir un total de 575 bosses de paper en tot el territori.
La recol·lecta es va dur a terme per eliminar les bosses d’un sol ús dels comerços reaprofitant així les que van ser donades per a futures compres.
L’acció emmarcada dins de la setmana Europea de la prevenció de residus vol donar a conèixer la problemàtica dels plàstics i conscienciar a la població del material d’un sol ús. En l’activitat de recollida de bosses de paper s’hi van sumar els 5 centres d’activitats; repartits per Balaguer, Puigcerdà, la Seu d’Urgell, Tremp i Vielha, les 2 botigues de Grapats i el Centre de Treball de Grapats així com altres entitats del nostre territori.
L’acció ha tingut tant èxit que seguirem tenint un lloc en els nostres espais de cada població per dipositar les bosses reutilitzables.

Agraïment:
L’escola Gaspar de Portolà de Balaguer se suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus a través d’una acció promoguda per Càritas d’Urgell i Grapats Empresa d’Inserció.
El centre va instal·lar una caixa de recollida de bosses de paper per conscienciar sobre la reutilització de bosses de paper i l’eliminació de les bosses de plàstic.
Prendre consciència sobre els problemes dels residus des de ben petits és una bona eina d’educació mediambiental. Per aquest motiu des de Càritas d’Urgell i l’Empresa d’Inserció Grapats agraïm la col·laboració de l’escola Gaspar de Portolà per la contribució en aquesta activitat on s’han recollit 450 bosses de paper en el seu conjunt, que seran reutilitzades en les botigues de Grapats Encants i Grapats Moda Re-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies