David Torrelles, delegat del programa ACCIÓ a l’Alt Urgell, ha visitat avui les nostres instal·lacions.

ACCIÓ és una agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya que està especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i que compta amb una xarxa de 40 oficines arreu del món.

El delegat s’ha mostrat especialment interessat en el circuit que segueix el residu tèxtil, ja que des d’ACCIÓ també treballen el concepte de l’economia circular, el qual des de GRAPATS apliquem a través de la reutilització de roba i altres objectes.

Així doncs, l’hi hem ofert una explicació de les diferents línies de negoci que oferim, juntament amb una visita guiada per les nostres instal·lacions per tal de visualitzar com tractem el residu tèxtil pas a pas. Hem destacat la importància del projecte social i el perfil de treballadors que hi formen part. En definitiva ha pogut conèixer en profunditat el nostre projecte i raó de ser.

A GRAPATS sempre estem oberts a explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies