Més de 300 persones visiten el nostre estand a la fira de Sant Ermengol

Aquest cap de setmana se celebrà a la Seu d’Urgell la 25a edició de la Fira de Sant Ermengol a la Seu d’Urgell.

Càritas i Grapats vam participar en aquesta jornada amb un espai a la zona d’entitats on vam compartir els nostres valors i accions amb els nombrosos visitants, a pesar de la previsió meteorològica es calcula que va haver-hi una participació d’un 70% en comparació als anys més concorreguts.

Al nostre estand els visitants van poder participar en un joc pels més petits a través del qual van aprendre valors com l’ecologia o la solidaritat… i també van tenir l’oportunitat de guanyar un lot de productes comerç just valorat en 30 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies