Grapats participa en la 25ª Fira de Sant Ermengol.

Càritas d’Urgell i Grapats participaran en la 25a edició de la Fira de Sant Ermengol.

Els dies 19 i 20 d’octubre ens podreu trobar a la secció d’entitats al nostre l’estand, on podreu conèixer l’acció que es duu a terme des de Càritas i Grapats. Principalment donarem a conèixer el nou programa Càritas Eco Canvi, en el qual Grapats participa activament amb accions de reducció de residus i reutilització d’estris, objectes i roba.

Al nostre espai podran gaudir tan adults com nens. Hi haurà un joc pels més petits a través del qual aprendre valors com l’ecologia o la solidaritat… i també un concurs de fotografies allà mateix, ben engrescador: el premi serà un lot de productes comerç just valorat en 30€.

Us esperem a partir del pròxim dissabte al nostre estand i des de Grapats us desitgem que gaudiu d’aquesta Fira de Sant Ermengol 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies