Voluntàries de l’Espai Grapats de Balaguer coneixen el projecte Grapats.

El passat dia 1 d’octubre vam rebre la visita dels voluntaris del programa-taller “Espai Grapats” de Balaguer amb l’objectiu de donar-los a conèixer el projecte de Grapats i el seu impacte en la xarxa de Càritas Urgell. El grup va poder gaudir d’un recorregut que va incloure les botigues Grapats i Encants; també la nau on es gestiona la recollida selectiva de roba i de complements; i van acabar coneixent les nostres oficines centrals i el centre d’atenció “Sant Ot” de Càritas.

 

L’objectiu de la trobada va ser el de donar a conèixer les diferents línies de negoci i recollida selectiva de roba i objectes, servei de bugaderia ecològica, lloguer de vaixelles, missatgeria sostenible i punt de recollida.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Les voluntàries es van mostrar especialment interessades en el tractament que donem al residu tèxtil i com posteriorment es recicla amb la venda en la nostra botiga. A més a més van quedar encantades amb les botigues de segona mà que gestionem, el seu aspecte professional i l’ús que es fa de les donacions que rebem dels ciutadans.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Així doncs, van conèixer en profunditat les diferents línies de negoci que oferim, al costat d’una visita guiada per les nostres instal·lacions. Al llarg del recorregut ha destacat la importància del projecte social que es duu a terme des de Grapats i com és el perfil dels treballadors que formen part d’ell. En definitiva, els voluntaris de Balaguer van poder entendre i compartir en profunditat el nostre projecte i raó de ser.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
A GRAPATS ens encanta explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies