Grapats i la Mancomunitat d’Escombraries d’Urgellet, subministradors de vaixelles als Campionats del Món de Piragüisme a la Seu d’Urgell

Del dia dimarts 25 de setembre al diumenge 29, la Seu d’Urgell aculli els Campionats del Món d’Eslàlom Olímpic i de Descens.

El Parc Olímpic del Segre, que va ser la seu de les proves d’eslàlom dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, i que des d’aleshores ha acollit desenes de competicions internacionals d’aquesta modalitat, ha estat un altre cop l’amfitrió d’aquesta cèlebre competició.

En el transcurs d’aquestes jornades al voltant de 3.000 persones; piragüistes, autoritats i públic general, van poder gaudir de l’ús del nostre servei de vaixella als àpats realitzats al Parc Olímpic del Segre. D’aquesta manera es va evitar generar els 375 quilos de residu plàstic que hagués comportat la utilització d’una vaixella d’un sol ús.

Grapats juntament amb la Mancomunitat d’Escombraries d’Urgellet, van abastir, no sols els servis bàsics com plats i coberts, sinó també van oferir gots de cafè i copes en aquest esdeveniment tan remarcat en el nostre territori.

Aquest servei, que evita generar residus plàstics, també facilita la inserció laboral a persones amb diversitat funcional. Fent coherent una major consciència per a aconseguir una activitat humana sostenible i respectuosa amb les persones i el planeta que ens acull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies