Pirineus TV visita Grapats per tal d’enregistrar un reportatge que parlarà del nostre servei de vaixella reutilitzable.

Avui reporters del mitjà de comunicació del nostre territori, Pirineus TV, han visitat les instal·lacions de Grapats per tal d’enregistrar en directe com funciona el servei de lloguer de vaixella reutilitzable que oferim.

Aquest reportatge serà emès a la cadena de televisió dins del programa informatiu d’aquesta tarda, en el qual es podran veure les imatges del procés que segueix la vaixella per tal que els usuaris en facin ús.

En els passats mesos el servei de vaixella ha rebut un increment substancial d’oportunitats gràcies a la millora de la capacitat de gestió i a l’augment de recursos.

S’han invertit 27.000 euros en instal·lacions de rentada, adequació d’espais d’emmagatzematge i de difusió del servei en la xarxa, i també en la compra de nous estris i accessoris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies