Visita de Troballes, empresa d’inserció promoguda per la Fundació Jaume Rubió i Rubió.

Alfons Medina, director de la fundació Jaume Rubió i Rubió, i Josep Fernandez Gerent de Troballes, han visitat avui les nostres instal·lacions.

Troballes és una empresa d’inserció promoguda per la Fundació Jaume Rubió i Rubió amb la finalitat d’ajudar a aconseguir un nivell d’ocupabilitat suficient, a les persones amb especials dificultats per treballar i trobar feina, per tal de desenvolupar-se professionalment de forma autònoma i integra.

Els representants de Troballes, s’han mostrat especialment interessats en el projecte sociolaboral i les oportunitats que brindem a les persones en risc d’exclusió laboral, així com en el tractament que donem al residu tèxtil.

Així doncs, els hi hem ofert una explicació de les diferents línies de negoci que oferim, juntament amb una visita guiada per les nostres instal·lacions per tal de visualitzar com tractem el residu tèxtil pas a pas. Hem destacat la importància del projecte social i el perfil de treballadors que hi formen part. En definitiva han pogut conèixer en profunditat el nostre projecte i raó de ser.

A GRAPATS sempre estem oberts a explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies