Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, Marian Lamolla i Joan Gurrera, han visitat avui les nostres instal·lacions.

Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, Marian Lamolla i Joan Gurrera, han visitat avui les nostres instal·lacions.

Els representants de l’actual govern de la Seu d’Urgell, s’han mostrat especialment interessats en les persones i col·lectius amb les que treballem en el projecte sociolaboral i les oportunitats que brindem a les persones en risc d’exclusió laboral del territori, així com en el futur de Grapats i el seu desenvolupament i interacció amb altres entitats amb finalitats comunes.

Així doncs, els hi hem ofert una explicació de les diferents línies de negoci que oferim, juntament amb una visita guiada per les nostres instal·lacions per tal de visualitzar com tractem el residu tèxtil pas a pas. Hem destacat la importància del projecte social i el perfil de treballadors que hi formen part. En definitiva han pogut conèixer en profunditat el nostre projecte i raó de ser.

A GRAPATS sempre estem oberts a explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies