Grapats estrena el seu servei de préstec de vaixelles amb motiu de la 4a Jornada Diocesana d’Urgell.

Aquest 15 de Juny se celebra la quarta edició d’aquesta trobada, aquest cop a la Capital de l’Alt Urgell. Una reunió on participen totes les parròquies, persones i entitats que formen la realitat de la diòcesi.

A prop de 350 persones participaran de les activitats que s’inicien amb l’acollida i l’esmorzar al Seminari de la Seu d’Urgell.

Al llarg del dia es duran a terme diferents accions; a la Sala Sant Domènec podrem escoltar testimonis de diferents participants de la diòcesi, seguidament a la Basílica Catedral de Sta. Maria d’Urgell es realitzarà l’Eucaristia i finalment la jornada acabarà amb un dinar de germanor, en el qual la vaixella i múltiples estris que es faran servir formaran part del nostre nou servei, “Grapats préstec de vaixella”, sent així els primers clients que faran ús d’aquesta línia de servei la qual promou uns valors d’ecologia i sostenibilitat planetària, a més de propiciar llocs de treball per a persones en risc d’exclusió laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies