Curs de pintura al centre Sant Ot amb la col·laboració de Grapats.

El passat dilluns 10 de juny el Centre Sant Ot de Càritas Urgell va iniciar un curs prelaboral de pintura.

Aquesta vegada el curs es centra en l’aprenentatge de la tècnica pintura sobre estructura metàl·lica, això és possible col·laborant amb Grapats Empresa d’Inserció, que ens deixa realitzar la part pràctica amb els contenidors de recollida de roba.

Aquesta formació està emmarcada dins del programa de laboral que té l’entitat amb l’objectiu de treballar les competències professionals, donar eines per millorar l’ocupabilitat dels participants i aconseguir la posterior inserció laboral al mercat de treball ordinari.

Aquest curs l’imparteix el pintor professional Josep Ricart, te una durada de 25 hores. El curs compta amb 6 participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies