Grapats firma un conveni de col·laboració amb la Mancomunitat d’Escombraries del Urgellet.

Grapats signa un conveni que te com a objecte la col·laboració entre la Mancomunitat i Grapats, pel que fa a la recollida i gestió de mobles, objectes usats i el rentat de la vaixella reutilitzable.

Ambdues entitats convergeixen en una filosofia ecològica, una visió de sostenibilitat planetària i en uns serveis que oferim a una població comuna, el que fa que fos necessari i natural una col·laboració.

Pel que fa al residu tèxtil Grapats assumirà la recollida de roba reutilitzable de la deixalleria i la tractarà conjuntament amb la roba recollida als contenidors que té a la via pública.

En referent a la recollida de mobles i objectes voluminosos, tan Grapats com la Mancomunitat tenen els seus propis serveis de recollida d’aquests objectes. Amb la col·laboració d’ambdós la Mancomunitat comunicarà a Grapats setmanalment quins ciutadans volen fer ús del servei i Grapats es compromet a oferir els mobles recollits a donacions per famílies empobrides o al taller Claror abans de destinar-los a la botiga pròpia.

I quan parlem del servei de vaixella reutilitzable, la Mancomunitat enviarà a Grapats les peticions de vaixella dels ciutadans i Grapats gestionarà tots els passos per lliurar la vaixella als clients.

Una cooperació profitosa i amb una visió d’un futur millor i més ecològic per a la nostra població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies