CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE LA CAIXA I NOUGRAPATS EMPRESA D’INSERCIÓ

La Fundació La Caixa i Nougrapats van signar el passat sis de setembre un conveni de col·laboració destinat a promoure la inserció sociolaboral per a persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social. L’acord, segellat entre el director de Banca d’Institucions de Caixabank a Lleida, Geremi Camí, i l’Administrador de Nougrapats, Josep Casanova, preveu una injecció econòmica de vint-i-quatre mil euros per part de l’entitat bancària que Nougrapats destinarà a potenciar les seves actuals línies d’activitat.
L’acord permetrà la consolidació del projecte Grapats Activa’t, que promou l’ocupació de joves amb discapacitat i que actualment dóna feina a vuit treballadors. Les línies d’activitat de l’actual projecte són el de bugaderia industrial, la missatgeria ecològica, el servei de neteja i suport a la llar, la jardineria, la recollida d’objectes i voluminosos i la comercialització de roba i objectes de segona mà a través de les dues botigues que Nougrapats té a la Seu d’Urgell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies