Moda Re


“Moda-re” (www.modare.org) és una iniciativa empresarial destinada a la reutilització, reciclatge i venda de roba usada, promovent l’economia social i solidària que busca com a objectius principals la generació d’ocupació social i sostenible, la transparència, el destí ètic de les peces de roba i el consum responsable.
Aquest és el projecte tèxtil de Càritas: perquè a través de la creació i l’impuls de botigues de roba de segona mà i el tractament i el reciclatge d’aquesta roba aconseguim recursos per tirar endavant els nostres projectes socials. S’ha posat en marxa un cluster amb les iniciatives de les empreses d’inserció de Càritas i d’altres entitats relacionades de tot l’estat espanyol.
L’objectiu del projecte “moda-re” és crear valor reciclant recollint, classificant i reciclant o reutilitzant roba, evitant l’emissió de CO2 a l’atmòsfera i estalviant aigua; acollint i acompanyant persones en la seva formació, reciclatge i inserció laboral. Dos aspectes que donen idea del nostre compromís social i de la coresponsabilitat, la transparència i el sentit de justícia que anima Càritas Urgell.
www.modare.org significa arreu de l’estat espanyol, 30.000 tones de roba tractades; 3 plantes de gestió integral; 23 plantes de transferència; 3.800 punts de recollida; 80 punts de donació i venda; 750 llocs de treball; 1.000 voluntaris; significa un estalvi d’aigua de 50.000.000 de M3 i una reducció d’emissió de CO2 de 679.200 tones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies